Mijn naam is Natascha Schuring en sinds april 2019 ben ik Atelier Te Leuk! begonnen. Ik vind het Te Leuk om creatief bezig te zijn. Het maakt me blij en geeft me ontspanning. Alles wat ik maak in mijn atelier doe ik met veel liefde en passie. De opbrengst van verkochte Te Leuke hebbedingetjes doneer ik aan Stichting Sterk en Positief, www.sterkenpositief.nl

Tijdens de Kunst- en Cultuurmarkt, Gouweplein in Waddinxveen op 14 september 2019 :
Ik werk veel met stof en de naaimachine, ik naai o.a. groente/ fruit zakjes, stokbrood zakken, (kinder) spelletjes, beestjes, schortjes, geurzakjes, bloempot omtrekken en nog veel meer. Daarnaast beschilder ik oesterschelpen en maak ik sleutelhangers en armbandjes. Samen met Noa’s kaarten hebben we een mooie lijn armbandkaarten gemaakt. Ik vind het erg leuk om kinderen kennis te laten maken met de naaimachine en zal dit dan ook op WadCultureel in een mini workshop aanbieden. Kinderen kunnen gratis (een donatie voor stichting Sterk en Positief vinden we fijn) een geurzakje bij mij komen maken. Ze mogen zelf een leuk stofje uitkiezen en de geur die ze in hun zakje willen. Samen naaien we het zakje op de naaimachine en als het klaar is mogen ze deze uiteraard mee naar huis nemen.