Deelnemer Kunst- en Cultuurmarkt

Beste mensen, dank u wel voor uw aandacht. Mijn naam is Saskia Serlé en ik ben van huis uit grafisch ontwerpster. Na een vijftal jaren werkervaring ben ik full time gaan werken als kunstenaar om mijzelf te kunnen ontwikkelen en om een beetje liefde/inzicht te geven aan mensen. Ik schilder abstracte landschappen en maak etsen. Ook geef ik workshops zoals sieraden maken met epoxyhars. Daarnaast geef ik als ZZP-er schilderles aan mensen met GGZ historie.

Dit jaar laat ik mijn eenvoudige sieraden in epoxyhars zien. Ze zijn eenvoudig te maken, iedereen kan het, maar het zit hem in de kneep van het begin. Ik ben het zelf aan het leren hoe je naast kettingen en oorbellen ringetjes en armbanden maakt, dus het is leuk om te laten zien wat er van is gekomen en ook is het leuk om mensen hiermee enthousiast te maken.

Atelier Saskia Serlé