Mijn naam is Annelies de Graaf. Textiele materialen, speciaal tyvek, is mijn startpunt. Beschilderen , bewerken van de tyvek en daarna vervormen komen tot uiting in unieke twee en driedimensionale objecten: textielpanelen of vrij in de ruimte hangende objecten. Ook maak ik Art Bags: een tas die je als object kunt neerzetten maar ook echt te gebruiken als tas. Sieraden, zoals broches en kettingen zijn als het ware mini kunst-objecten. Combineren van bewerkte tyvek met eigen fotoprints op stof, beschilderde zijde, zorgen voor de persoonlijke toets. Zo blijft elk werk uniek. Annelies Textiel Modern verzorgt workshops en lessen op textielgebied. Deze worden gegeven in het Centrum voor Kunst en Cultuur te Zoetermeer. Aanvraag op lokatie is altijd mogelijk.

Met Janny Buijs zorgen we samen voor een interessante kraam met grote diversiteit aan kunst. Want helaas kunnen we dat niet meer in Galerie Kunstzicht tonen zoals de afgelopen 4 jaar.
Mocht je je nog nooit gehoord hebben van tyvek kom dan eens kijken. Op reeds voorbeschilderde materialen ga ik laten zien wat je er allemaal mee kunt doen. Mijn werk kenmerkt zich door kleur, organische vormen geïnspireerd door de natuur.

http://www.anneliestextielmodern.nl